L’oci nocturn ha desconcovat la vaga de fam que va iniciar aquesta setmana per reclamar poder reobrir els establiments. Els convocants demanaven, com a mínim, una reunió amb la Generalitat de Catalunya i l’han aconseguida. Per això han decidit aixecar la protesta. Segons explica la plataforma Som Oci Nocturn, tenen una proposta per reunir-se amb el Departament de Salut encara per concretar, però que serà durant aquesta setmana.

L’acampada a la plaça de Sant Jaume continua

Han estat sense menjar quatre dies i han celebrat la fi de la vaga de fam amb una botifarrada popular a la plaça de Sant Jaume, on estan acampats des de dimecres. L’acció els ha servit per visibilitzar la seva causa, així com per recollir signatures.

No ens n’anirem d’aquí fins que sapiguem el dia d’obertura i el que ens diuen a la reunió
Eduard Garcia, empresari de l’oci nocturn

Tot i haver aconseguit la reunió i haver retirat la vaga de fam adverteixen que seguiran amb l’acampada fins que tinguin una data d’obertura. Demanen que sigui a partir del 15 d’octubre, perquè no volen que se’ls culpabilitzi dels possibles contagis que hi hagi durant les Festes de la Mercè. També reivindiquen que la reobertura sigui amb el màxim aforament i horari possibles, ja que, asseguren, disposaran de tots els mitjans sanitaris necessaris per garantir la seguretat dels usuaris.