El local s'anunciava com el Resin Club, una mena de punt de trobada de fumadors de marihuana. Per entrar-hi calia ser-ne soci. La policia, però, sospita que en realitat funcionava com un punt de venda de droga. A dins, els agents hi van trobar més de dues-centes plantes de marihuana. Les tenien sota llums ultraviolats perquè així la producció continués dia i nit. També hi havia llavors, i 200 grams d'"herba" llesta per vendre. L'alerta la va donar un veí, que va trucar per queixar-se del soroll i de l'olor que desprenia el local. Aquesta és la tercera operació que la policia fa contra aquest tipus de locals que aprofiten les escletxes legals per poder continuar funcionant. De moment, els tres detinguts d'avui continuen arrestats a la comissaria de les Corts a l'espera de passar a disposició judicial. L'operació continua oberta i no es descarten més detencions.

Segons han informat avui els Mossos d’Esquadra, la investigació es va iniciar el mes de gener arran d’una denúncia anònima que alertava sobre la forta olor,  el soroll i la llum ultraviolada d’un local del districte de les Corts. Els agents van comprovar que, al voltant de l’edifici, hi havia força activitat i arribaven furgonetes que descarregaven estris i material destinats al cultiu de plantes de cànnabis com sacs de terra, substrats, bidons de fertilitzants, catifes de goma i tubs fluorescents.

Quan es va escorcollar el local, la policia va trobar un espai perfectament habilitat per al cultitu de marihuana i va decomissar 200 plantes de marihuana i 300 grams de llavors de cànnabis. També van trobar 200 grams de marihuana preparada per vendre i/o consumir i estris per cultivar-la.

La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.