Droga interceptada per la policia nacional

La Policia Nacional ha desarticulat un grup criminal que operava a Barcelona, dedicat a la distribució i venda de droga. Els agents han detingut 14 persones després de quatre escorcolls en locals de Barcelona, Santa Coloma de Gramenet, Badalona i Sabadell.

Fruit d’aquesta operació s’han requisat més de 7,5 kg d’heroïna, 180.140 euros, un revòlver de calibre 22 amb 98 cartutxos de munició i diverses armes blanques, com ganivets llargs i una catana. La policia també ha interceptat un cotxe, una moto i material informàtic i de telefonia mòbil, així com diversos estris per manipular la droga.

La investigació es va iniciar l’octubre del 2018 arran de la detecció d’un punt de venda d’heroïna a Sabadell, que va permetre relacionar diverses persones de nacionalitats diferents. Totes, formaven un entramat delictiu dedicat, principalment, al tràfic de l’heroïna. Els 14 detinguts -acusats de pertinença a organització criminal, delictes contra la salut pública i de tinença il·lícita d’armes- ja han ingressat en presó provisional després de passar a disposició judicial. Diversos d’aquests arrestats tenen nombrosos antecedents penals.