Desallotjat l’immoble ocupat conegut com Ka la Kastanya, al carrer del torrent de les Flors 144. A l’interior hi havia 5 persones i dues més estaven penjades d’una biga. Es tracta de dues dones que han quedat detingudes acusades  d’un delicte greu de desobediència i de resistència a l’autoritat. L’immoble ja ha estat lliurat a la propietat i ara es treballa a l’interior per evitar que es pugui tornar a ocupar.

El desallotjament s’ha activat per un requeriment del jutjat 30 de Barcelona i ha començat poc després de les 6 del matí. S’hi han desplaçat una desena de furgons policials entre la Brigada Mòbil, la Unitat Canina i la Unitat de Muntanya dels Mossos d’Esquadra.

El col·lectiu Ka la Kastanya ha convocat una concentració de protesta aquesta tarda a Gràcia.

Resposta al desallotjament de Ka la Trava

L’ocupació de Ka la Kastanya es va produir com a resposta al desallotjament de Ka la Trava, un bloc també ocupat al número 154 de la travessera de Gràcia. En aquella operació es van detenir dues persones per resistència i desobediència als agents de l’autoritat.

El bloc estava ocupat des del novembre del 2018 i els veïns han denunciat en diverses ocasions el soroll i l’incivisme dels ocupants.