És el moment en què els Mossos d'Esquadra han arribat a l'habitatge. En total han estat 12 furgonetes a dos quarts de sis del matí. S'han trobat amb un centenar d'"indignats" a les portes per evitar el desallotjament. Els agents els han anat traient d'un en un fins que han pogut accedir a l'edifici. A l'interior hi havia 14 persones. 4 més s'han penjat de la façana. ANA "Sense cap ordre han vingut aqui. Els importa una merda aquestes famílies i tornaran a tenir aquest edifici buit i nosaltres el tornarem a ocupar." Després un grup s'ha dirigit cap a la Gran Via on han volcat diversos contenidors que han dificultat el trànsit. Des de divendres 5 famílies havien entrat a l'edifici. Un bloc de pisos que és propietat de l'entitat bancària Sa Nostra i que feia 4 anys que estava buit. FERRAN AGUILÓ, assemblea 15M de Sants: "Començarem a preparar la reubicació de les famílies. Sbem que no serà fàcil. El que sí que tenim clar que aquesta estratègia la seguirem utilitzant perquè creiem que existeix el dret i no pot ser que sestigui posant diners públics a qui ho ha generat." Més tard, els agents han permès als activistes recollir les seves pertinences. JORDI BONET, president de la FAVB: "Accions simbòliques com Almagro o Hostafrancs serveixen per posar en l'agenda política aquesta necessitat de buscar solucions. Fem una crida als poders públics perquè s'afanyin a buscar solucions a la dramàtica i greu situació que ens trobem amb els desnonaments." En total els Mossos d'Esquadra han identificat 17 persones, 5 de les quals han estat imputades per resistència activa. Finalment han entregat l'immoble al propietari i després de tapar-ne l'entrada els agents han marxat de la zona. El moviment del 15M ja ha convocat per aquesta tarda a les 7 una concentració a les portes de l'edifici per mostrar el rebuig a l'actuació policial.

El desallotjament ha començat cap a les cinc de la matinada i s’ha fet sense incidents. Segons els Mossos d’Esquadra, a l’interior hi havia 14 persones cap de les quals  no era menor d’edat.

Quatre persones s’havien penjat amb una corda a la façana. Dues d’elles han baixat voluntàriament i les altres  dues han hagut de ser despenjades pels agents. Els mossos han identificat 17 persones: les 14 que es trobaven a l’interior de l’immoble i tres més que es trobaven al carrer.

L’edifici ja s’ha entregat al propietari. El bloc és de titularitat privada i es trobava abandonat des de fa tres anys, quan l’empresa constructora va fer fallida i va passar a mans de l’entitat bancària Sa Nostra.

Fora de l’edifici s’hi han concentrat un centenar de persones que intentaven aturar el desallotjament i que han tallat durant una estona la Gran Via.