desallotjament Comte Borrell

Els Mossos d’Esquadra han desallotjat aquest dilluns al matí un pis del número 59 del carrer del Comte Borrell cantonada amb Manso, a tocar del Mercat de Sant Antoni. L’habitatge estava ocupat per activistes del Sindicat de Barri del Poble Sec des de gener del 2017. Segons aquesta associació, els Mossos hi han arribat poc abans de les set del matí acompanyats d’una comitiva judicial i en pocs minuts han fet efectiva l’ordre. L’entitat ha assegurat que els ocupants no hi han posat resistència i han sortit de l’immoble. Segons la propietat, la porta estava blindada amb una placa de ferro per evitar el desallotjament.

Ja no quedat cap pis ocupat a la finca

Es tracta d’un edifici on ja s’han fet diversos llançaments en els últims mesos. El més recent, un desallotjament obert aquest mes de setembre, a diverses persones que vivien al bloc. El d’aquest dilluns també ha estat un llançament sense data prevista. De fet, en aquesta finca hi ha seguretat privada per evitar més ocupacions. Actualment, a l’edifici no hi queda cap pis ocupat, únicament hi ha veïns que paguen la mensualitat dels pisos de lloguer.

Els inquilins denuncien que el propietari fa temps que no fa un manteniment adequat de la finca. En canvi, la propietat assegura que ha demanat llicència d’obres per fer algunes intervencions.

desnonament carrer Comte Borrell 59