Els agents dels Mossos d’Esquadra s’han personat a primera hora de matí davant la Kan Tonada, una casa ocupada des del 2015. S’han identificat 14 persones i els agents han detectat que dues noies estaven lligades a uns barrils a l’interior.  Ja han alliberat a les dues i, fins i tot, la policia ha fet entrar un gos perquè certifiqués que no hi havia ningú més amagat a l’edifici.

Segons expliquen els ocupes al compte de Twitter de la Kan Tonada, l’immoble té dos processos judicials oberts. el primer, amb data oberta, és per al desallotjament d’un dels habitatges de l’edifici i, el segon, amb una sentència que està pendent de fixar la data, per al desallotjament del bloc sencer.

En el blog de Kan Tonada, els ocupes de Kan Tonada expliquen que Antoni Vila Casas, propietari de l’immoble vol rehabilitar-lo i denuncien que és per construir-hi pisos de luxe, afavorint la gentrificació del barri. A les set del vespre han convocat una concentració davant de l’edifici per protestar contra el desallotjament.