Festa multitudinària a Horta-Guinardó

Una trucada a les 3.30 h de la matinada de dimarts va alertar la Guàrdia Urbana d’una festa multitudinària en un bloc d’apartaments turístics situat al districte d’Horta-Guinardó. En arribar al lloc dels fets, els agents es van trobar “persones en els balcons de l’immoble cridant i ballant”. Després de demanar reforços, van clausurar la festa i desallotjar un total de 49 persones, entre les quals van identificar tres menors d’edat. A més, segons informa la policia municipal, es van interposar 265 denúncies per totes les infraccions de les mesures vigents a causa de l’emergència sanitària.

Portes forçades

La Guàrdia Urbana va localitzar a l’entrada del bloc el gestor dels pisos turístics, qui els va assegurar que els participants de la festa no eren hostes, ja que no hi havia cap reserva vigent per a cap dels apartaments. De fet, els agents van comprovar que les portes dels 12 pisos havien estat manipulades.

Un cop a dins, van descobrir que els participants de la festa havien causat nombrosos danys al mobiliari i a les parets dels pisos, a més de deixar restes de menjar i begudes.