Ha estat aleshores quan la circulació dels trens als túnels de Barcelona s’ha recuperat, després que els Mossos en sol·licitessin la interrupció. Ho ha anunciat Rodalies de Renfe en el seu canal de Twitter.

A les 19.11 h, els Mossos d’Esquadra han rebut un avís de la presència d’una possible maleta sospitosa de contenir algun tipus d’explosiu a la zona de l’AVE. Aleshores, han procedit a desallotjar l’estació i han muntat un extens perímetre de seguretat. Alguns testimonis asseguren, però, que els han dit que es tractava d’un simulacre. “Algunes persones ens han dit que era un simulacre i d’altres que no ens podien dir res”, ha assegurat a BTV un viatger. “En un primer moment hem estat per fora però després han muntat unes línies divisòries i hem hagut d’anar més cap al fons”, ha explicat una noia que esperava el tren. Després de mitja hora amb l’estació deserta, els afectats ja han tornat al recinte.

Quan els usuaris de Rodalies i els trens de regionals han tornat a l’estació s’han generat llargues cues. Renfe ha informat els passatgers que els retards en les diferents línies podien superar l’hora. De mica en mica, les freqüències de pas s’han anat normalitzant i cap a les 22 h les demores eren d’entre cinc i 10 minuts.