Segons els acampats, sis agents de la Guàrdia Urbana els han desallotjat sense haver-hi cap incidència, entre les 0 h i la una de la matinada. L’Ajuntament ha respost que s’ha fet efectiu l’aixecament de les tendes perquè està prohibit acampar a la via pública. Tot just unes hores abans la imatge era de tranquil·litat a plaça, encara amb les tendes plantades, com van publicar al seu compte de Twitter els manifestants.

En Miqui, un dels acampats, ha explicat a betevé que seguiran acampant indefinidament tot i que la Guàrdia Urbana els desallotgi. A més, ha explicat que denunciaran l’Ajuntament perquè no respecta el dret a l’habitatge digne i perquè han estat desallotjats i diuen no se’ls ha respectat el dret a la manifestació.

Els acampats van plantar les tendes el 26 d’octubre. A l’inici eren pocs manifestants, però a mesura que han passat els dies s’hi van afegir  una trentena de persones. Molts eren sensesostre que reivindicaven un habitatge digne, accés a la salut pública i en defensa també de la llibertat dels Jordis (líders de l’ANC i Òmnium Cultural). Aquesta nit passada els mateixos manifestants han gravat l’inici del desallotjament.