LAIA SERRA, advocada: "Cal dir que els continguts de les piulades són molt durs. Estem parlant d'unes expressions que netament van més enllà de la llibertat d'expressió i inciten de manera explícita a la violencia física i psíquica contra les dones. "La pena que vindria aparellada contra les persones gestores d'aquest compte és d'un a tres anys i l'aparellament d'una multa associada". MERCÈ CLARAMUNT, Associació Dones Juristes: "Estem denunciant dos perfils de twitter que son @muerenpocas i @MuerenPocas25n, que ara ja estan tancats, son paradigma de tots aquests atacs que es fan a la xarxa fent servir el ciberespai. És un perfil no només masclista sinó també abominable". RAQUEL ESCORRIOL, Tamaia Viure sense violència: "És important que no banalitzem aquestes violencies que s'exerceixen en les xarxes perquè tenen un efecte viral en la població". MONTSERRAT VILÀ, coordinadora de la Plataforma contra les violències de gènere: "Aixo amb els joves el que representa és naturalitzar una violència que el que fa es que el 2013 hi hagi hagut més de 50 dones assassinades".

El perfil, que ara està desactivat, és una mostra més del perill que suposa el mal ús de les xarxes socials per difondre des de l’anonimat tota mena de missatges discriminatoris i d’odi envers les dones. Les denunciants asseguren que en els missatges que es van difondre hi havia “continguts que se superposen amb imatges que inciten, per exemple, a donar cops amb cinturons”, explica l’advocada Laia Serra. La lletrada també apunta que “tant pel contingut com per com estan redactats els missatges i el coneixement de figures de maltractadors de molts anys enrere” es creu que darrere el perfil hi ha “una persona adulta amb un gran coneixement de la matèria”. Segons Serra “no hi ha una negligència o ingenuïtat en els missatges sinó una voluntat molt clara”.

Per tal de lluitar contra aquesta impunitat, les associacions TAMAIA Viure sense Violència, la Plataforma contra les Violències de Gènere, Safareig i el grup d’investigació Antígona-UAB han denunciat el perfil. Les persones que hi ha darrere aquest perfil podrien ser condemnades a penes d’entre un i tres anys de presó i a una multa associada.