Una dona trans i la seva parella asseguren haver patit una agressió aquest dilluns al vespre al barri d’Horta per part de quatre dels seus veïns. La Nina, que és com es diu la víctima de l’atac, ha afirmat a betevé que des de fa un any reben assetjament veïnal per part de les mateixes persones perquè marxin de l’edifici. La Nina acusa tres homes i una dona d’haver-los clavat, a ella i a la seva companya, una pallissa amb puntades de peu i cops de puny, aquest dilluns a la mateixa escala de l’edifici on viuen. També haurien rebut amenaces de mort i insults de manera continuada.

Tots dos van acudir a l’hospital i moments abans els Mossos els van prendre declaració per esclarir els fets i engegar una investigació. Aquest dimarts encara es trobaven adolorides i esgotades mentalment i físicament, i han dit que tenien previst acudir dimecres a l’Observatori contra l’Homofòbia per rebre assessorament. La Nina va denunciar els fets a través del seu perfil d’Instagram sota el pseudònim @mutant_blade

Condemna a l’agressió trànsfoba per part de l’Ajuntament

El regidor de Drets de Ciutadania, Marc Serra, ha rebutjat l’agressió trànsfoba i ha activat el protocol contra aquest tipus de violència amb l’Observatori contra l’Homofòbia i l’Oficina de la No Discriminació. Ho ha fet a través del seu perfil de Twitter, en el qual també ha ofert suport jurídic i psicosocial amb l’objectiu que la persona agredida pugui denunciar.


L’Observatori també condemna els fets

L’Oservatori contra l’Homofòbia ha condemnat també l’agressió a través del seu perfil de Twitter i s’ha posat a disposició de les víctimes.