L’Aleix va sortir la nit de dissabte a sopar i prendre unes copes amb unes amigues i a través de les xarxes socials ha denunciat que va viure un episodi de discriminació sexista. En un fil a Twitter, ha assegurat que el personal de seguretat d’un nou bar de copes del carrer de Tuset no els van deixar accedir-hi. Fonts del local neguen que la normativa de vestimenta de l’establiment sigui sexista.

El jove ha explicat a betevé que el treballador va comentar que “la normativa del local” no permet accedir-hi als homes que porten arracades. Quan el grup va preguntar si aquesta norma afectava també les noies, els van respondre de forma negativa. Tot i que el personal de seguretat li va preguntar a l’Aleix si es trauria o no les arracades per entrar-hi, el grup va decidir marxar.

La Traviesa nega que la normativa de vestimenta prohibeixi les arracades als nois

betevé s’ha posat en contacte amb el bar de copes La Traviesa. Han explicat que la seva normativa en relació amb la vestimenta en cap cas menciona l’ús d’arracades, i que ni de bon tros s’hi prohibeix l’accés d’aquells homes que en portin. S’han compromès a parlar amb el personal de seguretat per mirar de treure’n l’entrellat.

Suport a les xarxes

La resposta de l’Observatori contra l’Homofòbia a través de les xarxes no s’ha fet esperar. Condemnen rotundament aquesta acció i es posen a disposició de l’Aleix per a qualsevol dubte o gestió apel·lant que “no deixar entrar un noi per dur arracades vulnera la Llei 11/2014” i “que “el dret d’admissió no pot atemptar contra la lliure expressió de gènere”.

El regidor de Drets de Ciutadania, Marc Serra, també ha fet una piulada per recordar que totes aquestes situacions es poden denunciar a través de l’Oficina per la No Discriminació.