Entrada sala Apolo

Una clienta de la Sala Apolo ha denunciat, a través de les xarxes socials, una suposada discriminació LGTBI-fòbica a una noia transgènere en aquest local d’oci nocturn. En un fil de Twitter, explica la situació que va presenciar als lavabos d’aquest local. Diu que una persona de seguretat va entrar al lavabo de noies per dir-li a una noia trans que “havia d’anar al lavabo de nois”. Segons assegura el testimoni, ella els va respondre que “no havia de marxar perquè era una noia” i va entrar al lavabo. En aquell moment, explica, la persona de seguretat va anar a buscar tres companys més i quan van tornar “van colpejar i obrir la porta, i la van treure a cops i empentes”.

La Sala Apolo ho investigarà

La Sala Apolo, també a través de Twitter, ha demanat disculpes per “les incidències” i ha explicat que estan reforçant la formació del personal del local per tal de garantir “espais amables per a tothom”. Demanen a la testimoni que es posi en contacte amb ells per explicar-los els fets amb més detall per tal d’investigar-los i “prendre mesures al respecte ràpidament”.

L’Observatori contra l’Homofòbia treballa per establir protocols efectius

L’Observatori contra l’Homofòbia s’ha posat a disposició de la noia que ha patit aquesta discriminació. Asseguren que estan treballant amb la Sala Apolo per tal “d’implementar protocols efectius i assegurar la formació del personal” per fer que els espais d’oci garantitzin els drets i llibertats del col·lectiu LGTBI.