atropellament tall Meridiana

El conductor que va atropellar una dona la nit de Nadal al tall de l’avinguda de la Meridiana es va presentar voluntàriament a la comissaria dels Mossos d’Esquadra d’Horta poques hores després dels fets. Segons fonts policials, se li va prendre declaració i va quedar en llibertat a l’espera de presentar-se davant del jutge.

La víctima va presentar aquest 26 de desembre una denúncia per lesions, segons ha confirmat Mossos d’Esquadra i, paral·lelament, el conductor ha presentat denúncia per danys.

El conductor va travessar la Meridiana a gran velocitat i sense frenar, malgrat que hi havia manifestants que tallaven aquesta via la vigília de Nadal, durant la protesta número 72. L’autor dels fets va fugir immediatament després. La víctima va patir contusions, però no va necessitar ingrés hospitalari.

La denúncia obre la investigació

Segons fonts dels Mossos d’Esquadra, el fet de posar una denúncia implica l’obertura d’una investigació per localitzar, identificar el presumpte autor de l’atropellament i detenir-lo, si procedeix. Els agents d’aquest cos policial ja van identificar la matrícula del vehicle a través de les imatges de betevé, que va enregistrar els fets.