Dues noies que van ser presumptament agredides per un home la matinada de diumenge a la Teixonera han presentat denúncia aquest dilluns davant dels Mossos d’Esquadra. La policia ha obert ara una investigació dels fets, relatats a través de Twitter pel Comitè Feminista i Antifeixista d’Horta-Guinardó.

En un comunicat en què ho qualifiquen d'”agressió sexista”, relaten que les dues noies estaven assegudes a dos quarts de set del matí en un portal, a prop d’una sortida del metro del Coll-la Teixonera, quan el suposat agressor se’ls va acostar i els va demanar foc. Després ell es va abaixar els pantalons i es va començar a masturbar, segons denuncien. Quan elles van intentar fugir, l’home va agafar “pel braç una d’elles per acostar-la cap a ell” i després suposadament la va colpejar a la cara, quan ella el va empènyer per deslliurar-se’n. El presumpte atacant també hauria pegat al rostre l’altra noia, abans que totes dues fugissin corrent.

El comitè també ha explicat que, després d’anar a l’hospital “per aconseguir l’informe mèdic”, les dues noies van voler interposar denúncia a la comissaria dels Mossos del carrer de la Marina, però que “no les van poder atendre, ja que només hi havia una persona amb formació per atendre aquests casos, i davant seu hi havia 11 persones més volent presentar una denúncia”. Segons aquesta organització, hi ha “una manca de recursos” que “provoca una revictimització de les persones agredides i n’allarga el patiment”.