A primera hora de la tarda d’aquest dijous, diverses unitats dels Mossos d’Esquadra s’han desplaçat al barri del Raval per executar un desnonament al número 6 del carrer Príncep de Viana. El procediment ha generat polèmica perquè, segons han explicat a betevé les entitats Raval Rebel i l’Assemblea d’Habitatge del Raval, les persones afectades pel desnonament són una dona, la seva filla menor i una dona gran amb mobilitat reduïda.

“Desnonament d’última hora”

Des de Raval Rebel han tingut notícia aquest mateix matí que s’havia convocat un desnonament d’última hora i han convocat “tota la gent possible” per donar suport a la família.

Segons denuncia l’Assemblea d’Habitatge, la família no estava en procediment judicial -per tant, no tenien advocat- i quan ha arribat la comitiva han trucat a jutjats i el jutge els ha incorporat directament en el procediment.

Agents dels Mossos d’Esquadra han demanat a les diverses persones que hi havia concentrades davant l’immoble que els deixessin accedir al domicili per tal d’executar el desnonament. Davant la resistència i per tal de poder-hi accedir, dues unitats dels Mossos d’Esquadra han tallat els accessos al carrer, per barrar el pas a diversos grups que s’hi volien apropar per tal de donar suport a la família desnonada.

Passaran la nit en una pensió

La família passarà la nit en una pensió que els ha facilitat Serveis Socials.