Els fets van passar la matinada del 22 de febrer del 2015, a l’avinguda Diagonal, quan l’acusat va colpejar la víctima per l’esquena, la va fer caure i li va provocar diverses lesions que la van mantenir de baixa durant 75 dies. Els dos amics van decidir gravar l’agressió perquè van  considerar que estaven fent una broma, i van afirmar que no era la primera vegada que ho feien. Després van fer circular el vídeo pel WhatsApp i les xarxes socials, cosa que va provocar la indignació de la societat.

Ara la Fiscalia Provincial de Barcelona demana penes de presó tant per a l’agressor com per a l’amic que va gravar l’incident. L’escrit de la fiscalia els atribueix dos delictes contra la integritat moral i un altre de lesions, amb l’agreujant de traïdoria i discriminació per sexe, en considerar que l’acte tenia “l’afany d’humiliar i ridiculitzar una dona pel fet de ser-ho”. En total, es demana tres anys de presó i una indemnització superior als 45.000 euros per al jove, natural de Talavera de la Reina, que va portar a terme l’agressió. La fiscalia ha estimat en 5.625 euros els danys físics causats i 40.000 pels danys morals en valorar “no només els inherents a l’acte violent, sinó també pels derivats de la inserció del vídeo amb les imatges dels fets en un grup de contactes de missatgeria” que va provocar la difusió indiscriminada.

Finalment, el fiscal reclama que el jutge emeti una ordre d’allunyament contra els agressors d’almenys 1.000 metres respecte de la víctima, que pateix estrès posttraumàtic en relació amb l’agressió patida.