(ACN) La fiscalia demana 10 anys de presó per a un professor de La Salle Bonanova de Barcelona per haver abusat durant diversos anys d’un alumne menor d’edat i de qui va arribar a fer de padrastre, ja que es va emparellar amb la mare del nen. S’acusa l’home de fer tocaments i masturbar el menor contra la seva voluntat, i de colpejar-lo si no accedia als seus desitjos sexuals, tant a l’escola com a casa.

Els tocaments i agressions es van allargar del 2010 al 2013

Segons la investigació, els abusos van començar el 2010, quan l’home va proposar al menor que fos el seu segon entrenador, cosa que el nen va acceptar perquè suposava cobrar diners. A partir d’aleshores l’acusat va començar a controlar totes les activitats de la víctima i li restringia les sortides d’oci amb els seus amics, fins a aconseguir aïllar-lo dels companys d’escola. Aquesta situació desestabilitzava el menor i provocava fortes discussions a casa amb l’home, que feia creure a la mare que tot era culpa de les males companyies del nen, que es drogava, que no estudiava i que li faltava al respecte.

Els abusos van acabar a principis del 2013, quan la víctima va començar a sortir amb una noia i li va dir a l’acusat que no permetria més que abusés d’ell. La víctima té un trastorn per estrès posttraumàtic moderat amb símptomes com evocació, evitació i hiperactivació freqüents.

10 anys de presó i 20.000 euros d’indemnització

La fiscalia l’acusa d’un delicte continuat d’agressió sexual a menor i li demana 10 anys de presó, cinc anys més de prohibició de comunicar-se i acostar-se a la víctima i 20.000 euros d’indemnització, que haurien de pagar l’escola i la seva asseguradora.