La Paquita farà 99 anys aquest mes de juny i la seva neta ha decidit fer-li un regal molt especial. Per això, ha fet una crida a través de les xarxes socials per aconseguir una felicitació d’algun jugador del FC Barcelona per a la seva àvia, molt seguidora de l’equip.

El que no s’esperava la Carmen, la neta, és que aquest tuit es fes viral amb més de 8.000 retuits, 20.000 “m’agrada” i centenars de respostes, en el moment de publicar aquesta notícia.

Pedri, el primer jugador del Barça que l’ha felicitat

La primera felicitació que ha rebut la Paquita de part d’un jugador del Barça ha estat la que li ha fet arribar Pedri en un video: “Ja he sabut que fas 99. Desitjo que passis un feliç aniversari. T’envio una abraçada“.

La família ha explicat que li mostraran les felicitacions dels jugadors blaugrana el dia del seu aniversari, el 16 de juny.

Si l’equip perd, aquell dia la Paquita no dorm

Potser aquest aniversari serà especial si el club blaugrana respon a la crida. La seva neta explica que és fanàtica del Barça, no es perd cap partit i, si l’equip perd, aquell dia no dorm. A més, no s’oblida dels jugadors i els posa altars amb espelmes.

Fa anys que la família li regala coses relacionades amb l’equip, però diu la seva neta que ja no li queden idees, per això ha decidit utilitzar la força de les xarxes socials i aconseguir que algun dels jugadors del primer equip la feliciti. Per fer evident la il·lusió que li pot arribar a fer a la Paquita aquesta sorpresa, la Carmen ha penjat un vídeo en què emocionada bufa les espelmes d’un pastís blaugrana.

Abans de morir, el marit li va preguntar pel Barça

La relació de la Paquita amb el FC Barcelona es va iniciar quan, molt jove, va quedar viuda. El marit va morir en diumenge i l’última cosa que li va preguntar va ser si havia guanyat el Barça. Des d’aleshores, la Paquita és una gran seguidora del club culer.