mossos gu marihuana

Agents de la Guàrdia Urbana de Sant Martí van detenir el 8 de març el propietari d’un pis com a presumpte autor de diversos delictes: amenaces, salut pública i defraudació de fluid elèctric. El detingut, de 47 anys, havia llogat una habitació a una dona, a la qual havia pres les claus del pis i havia amenaçat de mort amb un ganivet per un suposat impagament del lloguer.

Quan la patrulla va trucar a la porta del domicili, els agents van sentir els crits de socors de la dona, que demanava ajuda perquè, segons va explicar, el propietari la volia matar. Vista la negativa del l’arrendador a obrir, els agents van provar de forçar la porta del pis, però finalment els va obrir voluntàriament. La dona va haver de ser atesa per una ambulància al lloc dels fets.

Decomís de 75 plantes de marihuana

marihuana mossos guàrdia urbana

Durant la intervenció, i vista l’olor tan intensa de marihuana, es va descobrir una plantació amb equips d’il·luminació, ventilació i humidificació destinats al cultiu d’aquesta substància. Per aquests fets es va detenir el propietari i es va precintarel pis en espera de l’autorització judicial per poder entrar-hi i escorcollar-lo. Finalment, La Unitat d’Investigació de Mossos d’Esquadra de Sant Martí va comissar 75 plantes de marihuana amb un pes estimat de 9,5 kg , una balança de precisió, 800 euros en efectiu, diferents pots de vidre i bosses de plàstic amb aquesta substància i tres picadors de marihuana.