Candidats a la Sindicatura de Greuges de Barcelona

Aquest dilluns, 3 de maig a les 21.30 h betevé emetrà el debat entre els candidats a ser el proper síndic o síndica de greuges de Barcelona. Els vuit aspirants a rellevar Maria Asumpció Vilà, qui ha estat 11 anys en el mandat, compartiran projectes en un debat presentat i moderat per Francesc Centelles, editor i presentador actual del ‘btvnotícies vespre’.

Fins ara, els candidats han exposat els seus mèrits. També han aprofitat aquests dies de votació per fer públics quins són els seus coneixements sobre la ciutat. El debat pot suposar un abans i un després en el procés d’elecció, que va iniciar-se el 19 d’abril i finalitzarà el 19 de maig. Qui ho vulgui pot votar el seu candidat a través del web Decidim.barcelona.

Vuit aspirants al càrrec

Les vuit persones que opten al càrrec són el professor de dret a la UB David Bondia; el defensor dels drets LGTBI Ricard de la Rosa; l’exportaveu del sindicat USTEC Rosa Cañadell; el president de l’Associació de Veïns i Veïnes de la Vila Olímpica, Jordi Giró; la professora d’Urbanisme de la UPC Zaida Muixí; l’educador social Rafel López; l’activista estudiantil i de la lluita feminista Isabel Alonso, i l’exregidor del PSC Ramon Nicolau.