Enguany, el Mercat de Sant Antoni s’ha estrenat com a punt de votació per a molts barcelonins i ho ha fet com a macrocol·legi electoral d’aquestes eleccions al Parlament de Catalunya. Es tracta del punt de votació més gran de tots, ja que agrupa quatre col·legis electorals en un mateix espai. En la pràctica, però, hi està havent cues de fins a una hora i embolics entre alguns electors que no saben per on han d’accedir. En concret, hi ha 29 meses per a 17.000 electors.

Les eleccions a Catalunya 2021, última hora del 14-F

Per accedir al col·legi hi ha vuit accessos diferenciats per poder garantir la distància de seguretat. Ara bé, alguns votants estan tenint dubtes a l’hora de formar les cues. Per a cada punt d’accés, hi ha dues entrades diferenciades. També expliquen que és fàcil confondre les cues i a vegades es col·loquen en files equivocades.

gent fent cua per votar mercat sant antoni accessos

El Dominical reobre enmig d’una jornada electoral

Després de cinc diumenges sense poder obrir, els paradistes del Mercat Dominical de Sant Antoni han pogut tornar a muntar les parades. Això sí, immersos en plena jornada electoral i sota unes condicions meteorològiques poc favorables. Tot i això, la presidenta del mercat, Fuensanta García, ha celebrat la reobertura i ha assegurat que l’afluència de gent està sent com l’habitual.