El web i l’app de La Meva Salut continuen saturats per l’allau d’usuaris que es volen descarregar el passaport covid. A les dues del migdia, les persones que hi feien cua eren gairebé 363.358. La xifra no ha deixat de pujar des de primera hora del matí i els temps d’espera superen, de llarg, l’hora. Per això, la conselleria ha convocat una reunió extraordinària per solucionar els problemes d’accés.

314.000 descàrregues les últimes hores

En les últimes hores s’han descarregat 314.000 certificats covid des de La Meva Salut. Salut ha demanat paciència a la ciutadania i ha lamentat les molèsties ocasionades. El document, des d’aquest divendres, també és obligatori per poder entrar als establiments de restauració, gimnasos i residències de gent gran.

Els problemes a La Meva Salut van començar aquest dijous al migdia, tan bon punt el TSJC ha avalat l’ampliació de l’ús del certificat de la covid demanat per la Generalitat de Catalunya, davant l’increment dels casos de coronavirus. El certificat s’ha de presentar en paper o al telèfon mòbil.

Salut reconeixia que La Meva Salut funcionava amb “lentitud” i que s’estava treballant per donar resposta a totes les sol·licituds d’accés. Segons fonts de la conselleria, els informàtics van haver de reiniciar el sistema i al vespre el servei havia millorat i experimentava menys incidències. Aquest divendres, però, els problemes persisteixen.