festival cruïlla 2021
(ACN)

(ACN/redacció) El festival Cruïlla ha començat un estudi per analitzar l’impacte dels protocols i les mesures sanitàries que es van prendre durant l’esdeveniment i avaluar l’impacte de la covid durant els dies de concerts. Per poder-ho fer, els responsables del certamen demanen a les persones que hi van assistir que responguin una enquesta anònima, quan fa 10 dies que es va acabar el festival.

Un estudi coordinat per Oriol Mitjà

L’estudi es fa amb la Fundació Lluita contra la Sida i l’Hospital Germans Trias i Pujol, sota la coordinació d’Oriol Mitjà. Els organitzadors del festival subratllen que per poder completar la investigació cal enquestar “una mostra significativa” de participants. Les dades que s’obtinguin s’utilitzaran per fer un estudi estadístic sobre l’impacte de la covid entre els assistents al festival.

El Cruïlla sorteja dos abonaments complets per a l’edició de l’any vinent entre els que prenguin part en l’estudi, amb accés a la zona professional i dues nits d’hotel durant el festival. El termini per respondre-hi acabarà el 26 de juliol a les vuit del vespre.