A finals del 2018 va començar el desmuntatge de les carpes del mercat provisional de Sant Antoni i, seguidament, l’Ajuntament va iniciar l’adequació de l’espai que quedava lliure a la ronda de Sant Antoni. Aquestes millores són temporals perquè la reforma definitiva començarà el 2020, però els treballs que s’han fet fins ara no satisfan alguns veïns i comerciants.

La queixa principal és que no han retirat la llosa que feia de base a les carpes provisionals, de manera que el nou passeig queda elevat. Els veïns denuncien que és perillós i que la gent gran o els nens poden caure. També asseguren que aquest nou espai s’està convertint en un punt de reunió de joves que van a beure, fumar i drogar-se, i afirmen que l’ambient nocturn és insegur.

Els comerciants celebren que no hi hagi les carpes, ja que reiteren que els feien perdre clientela, però critiquen que, ara, hi ha venda ambulant. També demanen que s’instal·lin més bancs, perquè aconseguirien que la gent es quedés més estona passejant.