examen matematiques selectivitat 2022

Si bé l’examen de Matemàtiques aplicades a les Ciències Socials ha resultat fàcil per a alguns estudiants de la Selectivitat 2022, el cert és que molts han sortit de la prova capbaixos pel nivell de dificultat que s’hi han trobat. “Quin atracament. Què m’espera demà a les altres [matemàtiques], aleshores?”, es pregunta una usuària. Alguns qualifiquen l’examen de “robatori” o, tal com va passar amb l’examen de física, de ser una prova idònia per accedir a la NASA. “Mates del social o mates de la NASA?”, s’ha preguntat una altra alumna.

Alguns, com és habitual a les PAU, han tirat d’humor per compartir les seves sensacions. “He sortit de l’examen de matemàtiques coixejant”. “El que ha fet l’examen és un terrorista“, ha dit un altre alumne.

Comparació amb l’examen de català

Alguns han comparat l’examen de Llengua i Literatura Catalanes, que, en general, ha estat ben rebut per part dels estudiants, amb el de Matemàtiques Aplicades a les Ciències Socials. Els mems han tornat a regnar en les reaccions posteriors.

“Opto al 2 i si li faig pena al professor”

Alguns, fins i tot, es posen en la pell dels correctors quan llegeixin els seus exàmens. “Opto al 2 i si li faig pena al professor que em corregeixi“, ha dit.