Aquest testimoni estreny el cercle sobre el possible enverinament que van revelar dues internes de la presó de Wad-Ras. El 21 de febrer ho va explicar una d’elles davant la jutgessa i divendres passat ho va ratificar una altra que també va coincidir al centre penitenciari amb l’acusada. Aquest supòsit, que no confirma l’autòpsia pel mal estat del cadàver, lliga amb la descripció de la víctima que fa una de les filles. Diu que la seva mare “l’empaitava” perquè baixés les escales i que ell estava desorientat i tenia dificultats per caminar. Posteriorment, la menor també va explicar que va veure la seva mare tacada de sang a les mans i a la cara.

La mort del manter de Montjuïc, possible mòbil del crim

Segons va avançar ‘La Vanguardia’ i ha pogut confirmar betevé, tot apunta que la mort d’un manter a Montjuïc el 2014 va ser el mòbil del crim. Segons va explicar una de les internes, els dos sospitosos que estan a presó preventiva pel crim de l’agent van acabar amb la seva vida perquè aquest estava disposat a denunciar l’acusat per la mort d’aquest venedor ambulant. Segons fonts jurídiques, l’acusada va dir-li a la víctima que aquest policia havia “tirat un home pel terraplè de Montjuïc”. En saber-ho, segons la interna, la víctima li va dir que ho denunciés i que si no, ho faria ell mateix.

Tot apunta que això, juntament amb què la víctima va assabentar-se que la seva parella li havia estat infidel, va desencadenar amb una forta discussió que podria explicar el mòbil del crim.

L’acusada va demanar un ganivet a Wad-Ras per amenaçar la directora

Aquest divendres passat també va declarar davant la jutgessa la directora del centre penitenciari de Wad-Ras, Sílvia Serra, on l’acusada va ingressar en un primer moment. Segons fonts presents a la declaració, una interna va confessar-li que l’acusada li va havia demanat un ganivet per amenaçar la directora.

Serra també va descriure el comportament de l’acusada a la presó. Va dir que al principi es relacionava amb normalitat amb la resta de companyes, tot i que al cap d’uns dies, “trencava” les relacions. Va dir que desestabilitzava la convivència interna de la presó i que per això van decidir traslladar-la al centre penitenciari de Brians 1, on està complint presó preventiva.