Aquest divendres s’ha sabut que un jutjat del Vendrell va obrir al novembre una nova causa contra l’agent de la Guàrdia Urbana, denunciada i detinguda ara per un suposat delicte de provocació d’homicidi o assassinat. L’òrgan judicial s’ha inhibit del cas i l’ha traslladat als jutjats de Barcelona perquè els fets, en cas de produir-se, van tenir lloc a la presó de Wad Ras, on ella està empresonada. El que es pretén és esclarir si la dona va tramar, presumptament, un altre crim, en aquesta ocasió contra el seu exmarit, mosso d’esquadra.

L’acusada es troba en presó preventiva des del maig per, suposadament, haver matat la que era la seva parella sentimental, també agent de la Guàrdia Urbana, i en col·laboració amb un altre policia municipal, amb qui sembla que ella havia mantingut una relació. Tots dos van entrar a la presó per la presumpta mort del nòvio d’ella, i posteriorment haver cremat al seu cadàver abandonat-lo dins del seu cotxe prop del pantà de Foix.

Segons La Vanguardia, algunes internes asseguren que l’agent les va temptejar perquè l’ajudessin a trobar un sicari per matar el seu exmarit. Segons el mitjà, una d’elles va alertar un funcionari de la situació. Aquest, donant credibilitat a les paraules va avisar l’exmarit, que ho va denunciar en un jutjat del Vendrell.