Joguines

La crisi socioeconòmica ha comportat, entre altres coses, un augment de les famílies vulnerables i, per tant, una major sol·licitud de joguines a la Creu Roja. Malgrat això, des de l’ONG fan una crida als ciutadans perquè col·laborin en la campanya “#ElsSeusDretsenJoc” perquè, a dues setmanes del tancament, els falten un 25 % de les joguines necessàries per cobrir totes les demandes.

L’objectiu és superar les 70.000 joguines per repartir-les entre més de 25.000 nens i nenes. Afirmen, però, que ara per ara els manquen, sobretot, joguines per a les franges de zero a tres anys, i de 10 a 14 anys.

Com col·laborar

Enguany, Creu Roja Joventut ha adaptat la seva campanya tradicional de recollida de regals per evitar els riscos de contagi. Per això, a més d’una cinquantena de punts de recollida a tot Catalunya, i per minimitzar els riscos de contagi, animen a fer donacions econòmiques en línia amb les quals comprar les joguines, a través del seu web o del número de compte: ES35 – 2100 -0808 – 1202 – 0059 -2595.