Des de betevé ens hem proposat un repte: crear un mapamundi amb el testimoni de barcelonins que viviu arreu del món. Com més lluny sigueu volem ser més a prop i, per això, fem una crida perquè ens envieu el vostre testimoni en vídeo de tot el que trobeu a faltar de Barcelona i també tot el que us emportaríeu cap aquí de la vostra ciutat d’acollida.

Visions de ciutat

Aquesta iniciativa, que s’emmarca en el projecte de Visions de ciutat, vol fer una comparativa pràctica i divertida a través de testimonis que per raons laborals, emocionals o formatives estiguin lluny de casa. Un intercanvi d’idees que ens pot ajudar a esbrinar com han solucionat a altres ciutats problemes comuns com ara: transport, cultura, seguretat, ecologia,  sanitat , lleure o educació.

Una visió real i de primera mà que volem compartir a partir d’un vídeo enregistrat en dispositiu mòbil que no passi d’un minut i gravat en horitzontal. Amb tot el material que ens arribi configurarem el mapa interactiu d’una comunitat barcelonina que volem que sigui activa i participativa a través de les xarxes socials. Podràs veure els teus vídeos a les xarxes socials i a les pantalles de difusió de betevé .

Com fer-ho?

  • grava una presentació (nom, edat, professió i ciutat on resideixes)
  • explica’ns què t’agrada de la ciutat on vius ara
  • digues què trobes a faltar de Barcelona
  • envia-ho al correu modelsciutats@beteve.cat, via Twitter @participabeteve  o al 638 292 297

Pots consultar les normes de participació i la política de privacitat.