cribratge figueres

Els testos massius de proves PCR per detectar casos de coronavirus s’ampliaran, a partir de dimarts, als veïns de tres barris més del districte de Sant Andreu: el Bon Pastor, Sant Andreu de Palomar i la Trinitat Vella.

Els testos PCR es faran de 9 a 19 h els dies 15, 16 i 17 de desembre al Casal de Gent Gran de Bon Pastor, al carrer d’Ardèvol. Podrà fer-se la prova tota la població asimptomàtica d’entre 18 i 59 anys que resideixi en aquests tres barris. Com la resta de proves que s’han fet a diferents punts de la ciutat, seran gratuïtes.

En aquestes dues primeres setmanes de desembre, a Barcelona, s’hi han fet de mitjana més proves (PCR i antigen sumades) que el mes passat, una xifra lògica si es té en compte que Salut ha fet cribratges a la població de sis districtes. Al novembre, s’hi van fer de mitjana 5.689 proves, mentre que aquestes dues setmanes de desembre se n’hi han fet 6.087, un 6,5 % més.

Pel que fa als contagis per coronavirus a la ciutat, han repuntat després de sis setmanes consecutives amb una disminució de casos.