Completament calcinat, així s'han trobat el seu vehicle 14 veïns de Trinitat Nova. MANEL GARCÍA "Jo he vingut a les vuit del matí, per agafar el vehicle per anar a la feina i m'he trobat amb aquest panorama." ROSARIO GONZÁLEZ "A veces los habían abierto, no este que tenemos, otro, pero no habían hecho esta semenjante barbaridad. Verlo así, que tiene cuatro años el coche, me ha impactado mucho." N'hi ha set més amb desperfectes. JENNY BIERA "No le ha tocado casi nada, pero tiene daños en la zona del conductor, toda la zona del conductor afectada." Segons el testimoni de diversos veïns, el foc va començar al voltant de la una de la matinada. Fins aquí es van desplaçar tres dotacions dels bombers que van apagar l'incendi. GREGORIA SEGURA "Yo estaba viendo la tele y me llamo la atención un ruido muy fuerte, como si fuera una bomba, me asomé por el balcón y vi arder un coche y sucesivamente uno detrás de otro." L'Ajuntament assegura que aquesta no és una zona conflictiva, però que està previst reforçar-hi l'enllumenat. IRMA ROGNONI, regidora de Nou Barris "No havia passat absolutament mai, precisament la Guardia Urbana és una zona on hi va, on hi patrulla, i no hi havia hagut mai incidents d'especial repercussió, fora d'algun fet aïllat, alguna vegada s'havia trencat algun vidre per robar a l'interior d'un cotxe, però és el màxim que havia passat." La policia científica dels Mossos d'Esquadra ha recollit proves durant tot el matí. Encara s'investiga si el foc, que no ha causat ferits, ha estat intencionat.

Els fets han passat aquesta matinada en un solar de la Trinitat Nova que els veïns utilitzen com a aparcament. Els bombers han rebut l’avísa la 1.45 h i hi han enviat tres camions tanc per apagar les flames. Tot i això, no han pogut evitar que catorze cotxes es calcinessin totalment. El foc també ha afectat altres vehicles als quals se’ls han cremat els pneumàtics o els llums.

Les darreres setmanes hi ha hagut a la ciutat diversos vehicles cremats, de manera que el fenomen es repeteix. La nit de dimarts al 22@ es va calar foc a dos cotxes, una furgoneta i un contenidor d’obres. La setmana passada va ser a Hostafrancs: dimecres a la nit algú va incendiar una quinzena de motos en dos carrers diferents. Les flames van afectar les façanes dels edificis. La mateixa nit també van cremar un cotxe dins d’un pàrquing del carrer d’Aragó.