La manifestació, organitzada per col·lectius de l’esquerra alternativa i independentista i secundada per la Candidatura d’Unitat Popular (CUP), ha començat a la plaça d’Urquinaona i ha finalitzat davant d’El Born Centre de Cultura i Memòria. Durant la marxa, i com es pot veure en un vídeo que ha publicat a Twitter l’organització independentista Arran, uns encaputxats han cremat una bandera espanyola, una de francesa i una altra de la Unió Europea.

Els manifestants, 12.000 segons la CUP, han caminat rere una pancarta en què es podia llegir “Trenquem el règim: autodeterminació països catalans”. La marxa ha estat convocada per Alerta Solidària, Arran, Endavant, el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) i la Coordinadora Obrera Sindical (COS) i s’hi han pogut sentir crits en favor de la lluita feminista i l’anticapitalisme.

Durant el transcurs de la manifestació i segons un vídeo difós per Arran, un grup de manifestants han cremat una bandera espanyola, una de francesa i una altra de la Unió Europea.

Ni França, ni Espanya, PAÏSOS CATALANS! #11S #TrenquemElRègim #LaClau pic.twitter.com/GIxk6hO1Yx