Els submarinistes dels bombers i la Guàrdia Civil han baixat al fons del mar per determinar, primer, si hi havia algú dins el cotxe. La mala visibilitat que hi havia sota l'aigua, però, els ha fet pensar que no hi havia ningú. No ha estat fins que han tret el vehicle a la superfície, amb l'ajut d'una grua de grans dimensions, que han confirmat que hi havia el cos d'una dona. La Guàrdia Civil s'ha fet càrrec de la investigació. El vehicle s'ha precipitat al mar a dos quarts de set del matí, en una zona restringida de les instal·lacions. Fonts portuàries, apunten que les càmeres de seguretat podrien haver gravat els fets i per això, les cediran a la Guàrdia Civil perquè les puguin analitzar. De moment, no es descarta cap hipòtesi i es desconeix encara la indentitat de la víctima. Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat quatre dotacions dels bombers, que han treballat fins les nou del matí. Es dóna el cas que precisament ahir va caure un altre vehicle a l'aigua, encara que en un context molt diferent. Va ser quan s'estava carregant el cotxe en un vaixell i l'estibador que el conduïa va caure al mar per accident, sense que prengués mal. Fonts del Port remarquen que, malgrat la coindicència, es tracta d'un fet insòlit a les instal·lacions.

En un primer moment, els submarinistes han descartat que hi hagués cap persona a l’interior del cotxe. Fonts policials apunten que l’acumulació de fang al fons del mar ha dificultat la visibilitat i no ha estat fins que han tret el vehicle de l’aigua que han trobat el cos. El dispositiu per treure’l a la superfície s’ha donat per finalitzat a les nou del matí, quan s’han retirat les unitats de bombers i els submarinistes i s’ha quedat a la zona la Guàrdia Civil, que s’ha fet càrrec de la investigació.

Fonts portuàries apunten que les càmeres de seguretat de les instal·lacions podrien haver gravat el moment en què el cotxe queia a l’aigua i, per tant, les imatges se cediran a la Guàrdia Civil perquè les analitzi. Tot plegat, haurà de servir per aclarir les circumstàncies dels fets, perquè de moment es desconeix la identitat de la víctima i la policia no descarta cap hipòtesi.

Tot i que des del Port remarquen que es tracta de casos amb circumstàncies molt diferents, aquest dijous va caure un altre vehicle a l’aigua. L’accident va tenir lloc quan s’estava carregant el cotxe en un vaixell i l’estibador que el conduïa va caure al mar, sense que prengués mal. Fonts portuàries remarquen que, malgrat la coincidència d’aquests dos fets, es tracta d’un fet insòlit a les instal·lacions.