Tres persones han resultat ferides lleus en un accident de trànsit que s’ha produït la matinada d’aquest dijous a la carretera de l’Arrabassada. Segons han informat els Bombers de Barcelona, es tracta dels tres ocupants del vehicle, que han estat traslladats a l’Hospital Vall d’Hebron.

El sinistre s’ha produït cap a la 1 h de la matinada, quan el cotxe ha sortit de la carretera sense que hi hagi hagut cap altre vehicle implicat. De fet, les tres persones que viatjaven en el turisme accidentat, que ha quedat cap per avall, han pogut sortir-ne soles. La Unitat d’Accidents de la Guàrdia Urbana investiga ara les causes del succés.

Els darrers dies hi ha hagut diversos sinistres de trànsit a la ciutat, alguns dels quals, mortals. És el cas de l’accident que aquest mateix dimarts ha provocat la mort d’una motorista de 22 anys al carrer d’Aragó, o el que poc abans va acabar també ambla vida d’un motorista de 22 anys que, en aquest cas, va caure de la moto per causes que es desconeixen a la ronda de Dalt.