L’entitat, presidida pel membre del Patronat d’Honor de la Fundación para la Defensa de la Nación Española (DENAES), Francisco Caja, ha iniciat una campanya per proporcionar “la informació i els mitjans necessaris” perquè els pares que ho desitgin sol·licitin “un ensenyament bilingüe” per als seus fills.

Segons CCC, la immersió lingüística representa un sistema educatiu “de fracàs, contrari a la voluntat de la majoria, discriminador, excloent i contrari a la cohesió social”. En contraposició, Convivencia Cívica Catalana afirma que el fet que els alumnes tinguin unes assignatures en català i d’altres en castellà és “positiu per al seu desenvolupament educatiu i el seu futur professional”.

L’entitat ha posat a disposició de qui ho desitgi un document per demanar a la conselleria d’Ensenyament que els seus fills tinguin una educació que tingui el castellà i el català com a llengues vehiculars i que les comunicacions de la conselleria i el centre educatiu s’enviïn també en castellà. El document es pot descarregar des del web de Convivencia Cívica Catalana.