CÉSAR CAMPO, responsable del guarda-roba "Ya hay mucha gente que viene y va al aeropuerto y aprovechan para dejar las maletas. Ha sido un día de locos." MANUELA ROSSINI "He passat dos dies aquí al Mobile. Marxaré aquesta nit. Crec que dos dies són suficients per als meus negocis." LETICIA HERRERO "Lo que venía a hacer aquí, mi cometido, ya lo he cumplido en el día de hoy. Por eso me vuelvo al trabajo, a la oficina."

Aquest dimecres s’ha travessat l’equador del congrés de mòbils i ja es pot veure els primers congressistes que tornen cap als seus països. Per això, els assistents aprofiten el servei de guarda-roba per deixar-hi les maletes i, així, poden marxar directament cap a l’aeroport. El responsable d’aquest servei, César Campo, reconeix que “avui ha estat un dia de bojos”, ja que el guarda-roba ha estat ple de maletes.

En aquest sentit, molts congressistes creuen que un parell de dies al Mobile són suficients per fer negocis, tal com destaca Manuela Rossini. D’altra banda, la Leticia Herrero assenyala que se’n torna a l’oficina perquè ja ha fet la feina que havia de fer.