Ni localitzat el vehicle ni identificat el conductor. Gairebé 15 dies després de l’atropellament greu a l’avinguda Diagonal la nit de Cap d’Any, encara no està detingut l’autor. De fet, ni se’n coneix la identitat i continua fugit. Al mateix temps, el noi de 25 anys que va resultar-ne ferit crític pràcticament no ha millorat i continua ingressat en estat greu a la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l’hospital Clínic amb pronòstic reservat.

La Guàrdia Urbana va prendre declaració a diversos testimonis i té les imatges de tres càmeres de seguretat d’establiments de la zona. Tot i això, no ha aconseguit trobar l’autor. La causa està remesa al jutjat sota secret de sumari. 

L’únic aspecte que sembla clar és la trajectòria del vehicle. Des del lloc de l’accident, que es va produir a la confluència de l’avinguda Diagonal amb la via Augusta a tres quarts de dues de la matinada, el vehicle accidentat va pujar dalt de la vorera i va anar fins a la rambla de Catalunya, per on va baixar uns 300 metres pel passeig central fins al carrer del Rosselló, cosa que va posar en perill els vianants.

La policia continua buscant el vehicle implicat. Si bé al principi de la investigació es creia que era un monovolum fosc de la marca Ford, ara tot apunta que es tracta d’un turisme, també de color fosc, però d’una mida semblant a un Peugeot 308 o un Audi A3. Segons la policia, l’accident no va ser intencionat. Va actuar presumptament per imprudència i amb diverses persones dins del cotxe. Cap, però, s’ha presentat a comissaria per donar alguna explicació.