(ACN) – L’exprofessor d’informàtica de l’escola Vedruna Gràcia de Barcelona acusat de cinc delictes d’abusos sexuals i vuit de revelació de secrets ha estat condemnat a vuit anys de presó i a vuit d’inhabilitació per exercir la docència. A més la magistrada l’ha sentenciat a 14 anys de llibertat vigilada.
L’any 2015 dos membres de l’Agrupament Scout Mas Guinardó el van denunciar per presumptes tocaments ocorreguts tres anys enrere quan eren menors d’edat. Els Mossos d’Esquadra el van detenir i li van intervenir nombrós material informàtic del seu ordinador, telèfon mòbil i diversos CD. L’home va quedar en llibertat sense cap mesura cautelar i ho va comunicar a la direcció de l’escola, que el va mantenir en el càrrec.
El 2017 va arribar al jutjat el resultat de l’estudi policial i l’home va ser arrestat i empresonat després de trobar-li unes 700 imatges de nens despullats i semi despullats al telèfon mòbil. Al gener de 2019, va ser processat pels mateixos delictes que ara se li han atribuït.  Tots els perjudicats el van identificar sense dubtes com a autor dels fets. La sentència considera provat que entre els anys 2011 i 2012 va abusar de dos nois i dues noies, els quatre d’uns 14 anys, quan era monitor de l’agrupament escolta Cau Mas Guinardó.