Un jutge ha condemnat a dos anys de presó l’antiga propietària d’un bar musical del carrer de Piquer, al barri del Poble-sec, per fer massa soroll. Segons ha publicat el diari ‘El Periódico’, el local reproduïa música a un volum molt elevat cada nit i fins a les tres de la matinada, sense tenir llicència de bar musical ni tampoc tenir el local insonoritzat. Els fets es van produir ara fa cinc anys, entre el 2011 i el 2013, i els sorolls van generar moltes molèsties als veïns, sobretot a la veïna que viu just a sobre, que va patir lesions psicològiques.

El jutge ha considerat que la dona que regentava el local en aquell moment ha incorregut en dos delictes, un contra el medi ambient i un altre de lesions. A més de la pena de presó, ha imposat a l’expropietària del local altres penes: l’ha inhabilitada perquè no pugui exercir en l’hostaleria durant dos anys i també li ha posat una multa i indemnització de 10.000 euros per no corregir el volum de la música, no fer cas de l’Ajuntament i trencar el precinte municipal.

Actualment el local torna a funcionar com a bar restaurant. Els responsables actuals del negoci es desvinculen dels problemes generats per l’expropietària, i subratllen que tenen la llicència municipal corresponent, que compleixen la normativa, i que, conseqüentment, no han rebut ni queixes ni sancions. També remarquen que no hi ha cap tipus de conflicte amb els veïns per molèsties o sorolls.