Més de tres hores de música en viu. Una quarentena d’artistes han participat al Concert per la la Llibertat.  El públic ha suportat el fred ballant al ritme de la Banda Impossible (amb Gerard Quintana i Lluís Gavaldà), Els Amics de les Arts, Els Catarres, Búhos, Ramon Mirabet o Judit Nedderman.  Un concert amb un marcat to reivindicatiu en què el color predominant, tant a l’escenari com a les bufandes que duien els assistents, ha estat el groc per reivindicar l’alliberament dels presos. Els assistents també han portat cartells amb el missatge “llibertat”.

El tret de sortida l’ha donat el grup estatunidenc A Sound of Thunder, que ha interpretat una versió heavy metal d”Els segadors’. Un altre dels moments àlgids ha estat quan Cesc Freixas, Pau Alabajos, Borja Penalba i David Fernàndez han interpretat ‘L’estaca’. Entre cançó i cançó, familiars dels empresonats i personatges públics han fet intervencions en què han demanat la llibertat dels presos i han criticat l’acció del Govern espanyol contra el procés independentista. Carles Puigdemont i els consellers destituïts desplaçats a Bèlgica també han enviat missatges de vídeo per demanar omplir les urnes el proper 21-D. El vicepresident de l’ANC, Agustí Alcoberro acompanyat de Marcelo Mauri, d’Òmnium Cultural, ha agraït les donacions econòmiques que han fet milers de persones a la Caixa de Solidaritat.

Els beneficis aconseguits amb el preu de les entrades, que oscil·len entre els 10 i els 30 euros, aniran a parar a la caixa de solidaritat que servirà per pagar les possibles fiances dels consellers i líders de l’ANC i Òmnium Cultural si aquest proper dilluns el jutge decideix deixar-los en llibertat provisional.