Unes 250 persones s’han concentrat a la plaça de Sant Jaume per mostrar el seu rebuig envers l’operació militar de l’exèrcit israelià. Els assitents també han fet una crida a la comunitat internacional perquè apliquin sancions en forma de boicot contra Israel.

Dilluns passat va entrar en vigor l’operació militar Marge Protector a la Franja de Gaza. Amb els d’aquest dimecres ja s’han registrat 43 morts en més de 160 atacs selectius. La majoria de les víctimes són civils, entre ells cinc menors i sis dones.

Segons el govern de Jerusalem, els atacs antiterroristes anaven destinats a dirigents de Hamas. Per la seva banda, les brigades Azedin al-Kasem, el braç armat de Hamas, ha llançat fins a 177 projectils, la majoria interceptats pel sistema de defensa Cúpula de Ferro, encara que alguns podrien haver impactat a prop de les ciutats de Tel-Aviv i Jerusalem. Ara mateix sembla que la incursió de l’exèrcit d’Israel a la Franja de Gaza per terra ha de ser imminent i han estat cridats a la mobilització 40.000 reservistes.