Una trentena de persones s’han concentrat aquest dilluns a la Ciutat de la Justícia per reclamar que alliberin els detinguts durant les protestes de suport a Pablo Hasél. Aquest matí alguns dels detinguts durant les últimes hores declaren davant del jutge.

Una part del concentrats venen des de Sant Cugat per donar suport a tres dels detinguts, companys seus de l’Agrupament Escolta Berenguer El Gran. Segons expliquen, la policia va detenir als seus companys dissabte a la nit quan tornaven de la manifestació.

Durant les últimes sis nits de protestes, els Mossos d’Esquadra han detingut desenes de persones. Només la darrera nit, aquest diumenge, va haver-hi vuit detinguts, cinc dels quals acusats d’un robatori en una botiga de luxe del passeig de Gràcia. L’anterior, la nit de dissabte, va haver-hi moltes més detencions, 31 a Barcelona.

Convocada la setena manifestació de protesta

A banda de la concentració a la Ciutat de la Justícia, aquest dilluns també s’ha convocat una altra manifestació, la setena, per reclamar la llibertat del raper. La convocatòria és a les 19 h a l’Arc de Triomf.

Concentració per reclamar la llibertat dels detinguts a la Ciutat de la Justícia