Només quatre dies després de posar-se en marxa, el comptador instal·lat en un balcó de la Rambla es va apagar aquest diumenge. Segons els promotors de la campanya, una parella d’agents de la Guàrdia Urbana es va adreçar als responsables de l’establiment on estava situat el comptador i els va instar a apagar-lo per no exposar-se a una multa per contaminació lumínica.

Davant d’això, van optar per apagar la part lluminosa del cartell però aquest dilluns, la Guàrdia Urbana ha assegurat que no té constància que s’hagués fet cap advertència ni als organitzadors de la campanya ni als responsables de l’establiment. Tot i això, s’està recopilant informació per conèixer si efectivament la policia municipal va intervenir-hi.

Els promotors han decidit tornar a il·luminar aquest dilluns al vespre el comptador, després de comunicar-ho al districte de Ciutat Vella. Aquest és l’element més visible d’una campanya engegada per veïns i comerciants per mostrar el malestar per l’endarreriment de la reforma de la Rambla. Mostra quants dies fa que es va aprovar el Pla especial d’ordenació de la Rambla i que no s’ha executat.