L’aigua no només s’ha escolat a habitatges, escoles o estacions de metro, també a almenys quatre comissaries de la Guàrdia Urbana: a Ciutat Vella, les Corts, la Zona Franca i l’Eixample. El Sindicat d’Agents de Policia Local (SAPOL), el majoritari del cos, denuncia els fets i els atribueix a deficiències en la construcció dels edificis i a la manca de manteniment per part de l’Ajuntament.

Els vídeos enregistrats pels agents mostren com la pluja els cau del sostre i deixa les dependències policials inundades, sobretot els despatxos i els serveis. Segons el sindicat, no és la primera vegada que els passa i ja han enviat diverses cartes de reclamació a l’Ajuntament perquè prengui mesures. També a la Prefectura de Policia i fins i tot han dirigit missives directament a l’alcaldessa, Ada Colau. Denuncien però que no han rebut cap resposta i retreuen que al mateix temps que això passa, estiguin a punt de dissoldre la unitat antiavalots per complir amb una promesa electoral.

Fonts municipals afirmen que l’Ajuntament té coneixement d’aquestes incidències i que estan estudiant cas per cas. Pel que fa a la comissaria de Ciutat Vella, argumenten que es tracta d’un problema de drenatge a la ciutat, que també ha provocat inundacions en altres indrets de la zona.