A partir de dilluns, 21 de juny, no es podrà estacionar a la zona d’aparcament de motos de la plaça de Sarrià amb el passeig de la Bonanova. L’espai quedarà anul·lat per la construcció de la biblioteca de Sarrià. Les obres començaran a final de mes on hi ha l’aparcament actual i el solar contigu, un parc amb circuit gimnàstic per a gent gran.

Alternatives d’aparcament a la via Augusta

L’Ajuntament proposa diversos espais alternatius per substituir la cinquantena de places de moto que s’ubiquen ara en aquesta zona de la plaça de Sarrià. Proposa que s’aparquin les motos en cinc punts de la via Augusta, entre el carrer de Jaume Piquet i el passeig de la Bonanova.

Cartell informatiu a la plaça de Sarrià

Biblioteca reivindicada

El veïnat de Sarrià celebra que comencin els preparatius de construcció de la biblioteca. Unes obres que acumulen tres anys i mig de retard i costaran 14,6 milions d’euros. L’equipament ha estat llargament reivindicat pel veïnat de Sarrià, que no té biblioteca des de fa més de 20 anys. Finalment es preveu que s’acabi de construir al juliol del 2023.

L’equipament tindrà més de 5.000 metres quadrats i disposarà d’una biblioteca, les oficines del districte de Sarrià – Sant Gervasi, que actualment es troben al carrer d’Anglí, i una gran sala polivalent. El nom que tindrà l’espai encara és un enigma, tot i que ja ha portat cua al veïnat i ha generat polèmica al govern del districte.