La piscina del parc de la Creueta del Coll, al districte de Gràcia, torna a estar en obres. Aquest dilluns, han començat els treballs per reparar la bassa, que es va tancar el 17 de juliol per les noves mesures de prevenció davant el coronavirus. Segons ha informat l’Ajuntament en un comunicat, la intenció és que la piscina torni a estar en funcionament a mitjans d’agost i que allargui la temporada fins a mitjans de setembre.

El consistori explica que les obres que s’estan fent preveuen buidar la piscina i polir o substituir les peces de “gresite” del fons i de les escales. Les intervencions es fan “pels desperfectes en el terra” i arriben després que alguns usuaris es queixessin de ferides als peus i les cames.

Obres i incidències

La piscina de la Creueta del Coll ha encadenat diverses obres i incidències en els últims temps. El passat 15 de juliol, va reobrir després de dos estius inoperativa. Durant aquest temps es van arreglar diverses fuites d’aigua que hi havia i que van obligar a fer obres per impermeabilitzar el llac. L’obertura, però, va ser accidentada, ja que alguns usuaris de l’equipament van denunciar haver patit ferides als peus, principalment talls o rascades, provocades per alguna irregularitat en la superfície submergida.

En un comunicat, el consistori va demanar disculpes i va atribuir els talls a dues causes: l’acumulació de pedres petites i els peus en remull durant molta estona. I, malgrat que van assegurar que ja havien netejat la piscina, van demanar als usuaris la utilització de calçat d’aigua per accedir a la instal·lació. Però l’obertura va durar poc perquè el creixement de nous contagis de covid-19 van provocar noves mesures de prevenció i van forçar el tancament de la instal·lació.