El programa inclou 31 conferències amb experts dels sectors amb més projecció durant la temporada d’hivern, així com xerrades amb professionals dels departaments de recursos humans de l’FNAC, Leroy Merlin o  l’Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura. Els cicles també inclouen xerrades sobre oportunitats de feina a l’estranger, amb la participació de representats de la Federació Alemanya d’Hotels i Hostaleria i l’Associació de la Formació de la Indústria de Baviera.

La Xarxa de Punts d’Informació Juvenil de Barcelona també ofereix activitats orientades específicament a la franja més jove de la població en edat de treballar —entre els 16 i els 20 anys— dirigides a aconsellar-los sobre com presentar-se a les empreses i orientar-los sobre l’escriptura de cartes de presentació i currículums.

La campanya s’estrenarà aquest dijous amb una xerrada de Pep Albós, responsable de Màrqueting i Comunicació de l’estació d’esquí Baqueira Beret. Les persones interessades en alguna de les activitats poden consultar-les en qualsevol dels punts d’informació juvenil i inscriure’s-hi gratuïtament en aquest web.