La Guàrdia Urbana investiga què i qui ha pogut causar la mort de desenes de coloms, apareguts sense vida aquest dijous al migdia a l’Esquerra de l’Eixample, a l’altura del número 144 del carrer de Casanova, prop tant del Mercat del Ninot com de l’Hospital Clínic. Els agents de la policia municipal van retirar de les aus i recollir mostres al lloc dels fets per mirar d’esbrinar si havien estat enverinades.

Stop Maltrato Animal ha reaccionat a les xarxes lamentant el que descriu com una “nova matança massiva” d’ocells en una àrea urbana, i ha anunciat que Bird Fiends denunciarà el cas a “les autoritats competents”. Per a qualsevol informació que pugui tenir la gent, es demana posar-se en contacte amb aquesta entitat a través del correu electrònic asociacion.birdfriends@hotmail.com

200 coloms morts a Badalona

Un fet molt semblant es va veure a Badalona la setmana passada, quan van aparèixer 200 coloms morts als barris de Sant Roc i Pep Ventura. En aquell cas, els Agents Rurals de Catalunya van analitzar els fets i van fer arribar a la fiscalia un informe de delictes contra el medi ambient.